Logo magazínu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

8/11
Prohlédnout znovu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství? | archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí! | archiv Blesku
Majonéza | profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček? | archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins. | archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT | archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM) | archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) | archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista | archiv Blesku
Video se připravuje ...

ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!

Největší šok Slavíků: Poražený Ztracený! Kdo mu vyfoukl zlato?

Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!

Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny

Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník

Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se