Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...
7
/
11
Prohlédnout znovu
Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...
Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství?
|
archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí!
|
archiv Blesku
Majonéza
|
profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček?
|
archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins.
|
archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT
|
archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM)
|
archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI)
|
archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka
|
archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista
|
archiv Blesku
Video se připravuje ...
Topka se zbaví "neviditelné" Langšádlové. Za mnou je kus práce, hájila se
Blesk našel sestru Ornelly Charlotte: Moje matka všem lhala! Drogy? Ano, bohužel…
Babišovo jmění? Prim hraje Monika! Manželku uvrtal do záležitostí desítek firem
Objednáváte dovolenou? Pozor na největší letošní chytáky! Rady právníka, kdy zbystřit
Pozůstalí po Josefu Lauferovi (†84): Vymazali z parte slavného syna!
Ráj Čechů chce zatočit s davy turistů: Za den pobytu poplatek!