Logo magazínu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

1/11
Prohlédnout znovu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství? | archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí! | archiv Blesku
Majonéza | profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček? | archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins. | archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT | archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM) | archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) | archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista | archiv Blesku
Video se připravuje ...

VIDEO: Obří požár v Chorvatsku! Evakuováni byli i Češi, do bojů s plameny byla nasazena letadla!

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Hrozivá nehoda balonu: Osm mrtvých v Brazílii

Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW

U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?