Kvalita dresinků je v režii výrobců: Jak dopadla nejznámější značka na trhu?
Francouzský dresink se většinou doporučuje na saláty a je typický oranžovou barvou. Standard pro něj ale neexistuje, takže jeho podoba je čistě v režii výrobce.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Billa Francouzský dressing
|
Michal Protivanský
Boneco Francouzská omáčka
|
Michal Protivanský
Datesi Francouzský dresink
|
Michal Protivanský
Develey French Dressing
|
Michal Protivanský
Hellmann`s French Salad dressing
|
Michal Protivanský
Metro Chef Francouzský dresink
|
Michal Protivanský
Optimahl cleanline Francouzský dresink
|
Michal Protivanský
Spak Francouzský dressing s jogurtem
|
Michal Protivanský
Thomy Francouzský dresink
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Michal Protivanský