Logo magazínu

Kvalita dresinků je v režii výrobců: Jak dopadla nejznámější značka na trhu?

1/23
Prohlédnout znovu

Kvalita dresinků je v režii výrobců: Jak dopadla nejznámější značka na trhu?

Francouzský dresink se většinou doporučuje na saláty a je typický oranžovou barvou. Standard pro něj ale neexistuje, takže jeho podoba je čistě v režii výrobce. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Billa Francouzský dressing | Michal Protivanský
Boneco Francouzská omáčka | Michal Protivanský
Datesi Francouzský dresink | Michal Protivanský
Develey French Dressing | Michal Protivanský
Hellmann`s French Salad dressing | Michal Protivanský
Metro Chef Francouzský dresink | Michal Protivanský
Optimahl cleanline Francouzský dresink | Michal Protivanský
Spak Francouzský dressing s jogurtem | Michal Protivanský
Thomy Francouzský dresink | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se jako vždy zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Michal Protivanský

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu

Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih

Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!

Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!