Pijeme černé čaje se zbytky pesticidů: U dvou třetin je to běžné, vzkazuje inspekce
V pátečním testu černých čajů bylo pozitivních na rezidua osm z devíti testovaných značek, většina však nepřekročila maximální limit reziduí (MLR)
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Kingson Černý čaj
|
Michal Protivanský
Old England Čaj porcovaný černý
|
Michal Protivanský
Lord Nelson English Breakfast Black Tea
|
Michal Protivanský
Clever Rodinný čaj černý
|
Michal Protivanský
Kouzelný čaj English Breakfast
|
Michal Protivanský
|
Michal Protivanský
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Minutka Černý čaj
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Cornwall Ceylon-Assam Schwarzer Tee
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský