Logo magazínu

Pijeme černé čaje se zbytky pesticidů: U dvou třetin je to běžné, vzkazuje inspekce

1/19
Prohlédnout znovu

Pijeme černé čaje se zbytky pesticidů: U dvou třetin je to běžné, vzkazuje inspekce

V pátečním testu černých čajů bylo pozitivních na rezidua osm z devíti testovaných značek, většina však nepřekročila maximální limit reziduí (MLR) | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Kingson Černý čaj | Michal Protivanský
Old England Čaj porcovaný černý | Michal Protivanský
Lord Nelson English Breakfast Black Tea | Michal Protivanský
Clever Rodinný čaj černý | Michal Protivanský
Kouzelný čaj English Breakfast | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Minutka Černý čaj | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Cornwall Ceylon-Assam Schwarzer Tee | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský

VIDEO: Obří požár v Chorvatsku! Evakuováni byli i Češi, do bojů s plameny byla nasazena letadla!

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Hrozivá nehoda balonu: Zřejmě mnoho mrtvých

Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW

U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?