Test černých čajů nemile překvapil: Bez pesticidů byl jen jeden z 9!
Černý čaj je často vyzdvihován pro své pozitivní účinky na zdraví. Jenže kromě blahodárných čajových lístků si můžeme ve vroucí vodě vylouhovat i zbytky pesticidů, a to hned několika najednou.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Old England Čaj porcovaný černý
|
Michal Protivanský
Minutka Černý čaj
|
Michal Protivanský
Kouzelný čaj English Breakfast
|
Michal Protivanský
K-Classic Strong & Aromatic English Breakfast
|
Michal Protivanský
Lord Nelson English Breakfast Black Tea
|
Michal Protivanský
Cornwall Ceylon-Assam Schwarzer Tee
|
Michal Protivanský
Clever Rodinný čaj černý
|
Michal Protivanský
Kingson Černý čaj
|
Michal Protivanský
Stockwell & Co. Black Tea
|
Michal Protivanský
Černý čaj
|
Michal Protivanský
Černý čaj
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Blesk testoval levné černé čaje v sáčcích.
|
Michal Protivanský