Logo magazínu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

1/27
Prohlédnout znovu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

Myslíte si, že pod pojmem tavený sýr koupíte výrobek, který má na prvním místě ve složení sýry? Ale kdepak! U většiny testovaných »taveňáků« převažovala voda! | Michal Protivanský
Apetito Smetanové | Michal Protivanský
Albert Tavený lahodný sýr | Michal Protivanský
Boni Tavený sýr | Michal Protivanský
Clever Jemný tavený sýr | Michal Protivanský
K-Classic Cheesimo Classic, vítěz spotřebitelského testu | Michal Protivanský
Lacrum Tavený sýr smetanový | Michal Protivanský
Madeta Madetka Tavený smetanový sýr | Michal Protivanský
My Price Tavený sýr krémový | Michal Protivanský
Pilos Jemný tavený sýr klasik | Michal Protivanský
Tany Šumavský sýr smetanový | Michal Protivanský
Měly by mít příjemnou sýrovou chuť, jemnou a hladkou texturu a měly by být snadno roztíratelné. Podle odborníků většina testovaných tavených sýrů taková byla. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom

Zeman znovu v nemocnici! V Motole ho čeká další vyšetření! A dojemná slova díků

Mračková Vildumetzová končí jako hejtmanka: „Moje osobní situace se výrazně změnila“

7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!

Odchod Kellnera mladšího: Skončil v dozorčí radě a opustil rodinnou nadaci

Záchranář Dvořák po smrtelné nehodě: Člověka zabila vrtule helikoptéry! Jak se chovat?

Kardinál Duka (82) znovu leží v nemocnici: Jeho stav je vážný! Navštívil ho i arcibiskup