Logo magazínu

Špatná zpráva pro milovníky uherských salámů: Jde o chutný hazard se zdravím!

1/27
Prohlédnout znovu

Špatná zpráva pro milovníky uherských salámů: Jde o chutný hazard se zdravím!

Některé testované uheráky mají vysoký obsah biogenních aminů. Jde o látky, které jsou v přirozeném množství pro živé organismy nepostradatelné, ale v nadměrné koncentraci mohou být až toxické! | Karel Kopáč
Billa Polický uherák | Karel Kopáč
Kometa Uherský salám | Karel Kopáč
Original Szalámi Hungaria | Karel Kopáč
Pejskar Polický uherák | Karel Kopáč
Pick Uherský salám | Karel Kopáč
Skaličan Skalický uherák | Karel Kopáč
U Dolejších Davelský uherský salám | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo nakrájené salámy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Uherský salám Billa | Karel Kopáč
Uherský salám Kometa | Karel Kopáč
Uherský salám Kostelecké uzeniny | Karel Kopáč
Uherský salám Original Szalámi Hungaria | Karel Kopáč
Uherský salám Pejskar | Karel Kopáč
Uherský salám Pick | Karel Kopáč
Uherský salám Skaličan | Karel Kopáč
Uherský salám U Dolejších | Karel Kopáč

Víkend oslavence Pavla Nedvěda bez Dary: Narozeniny s jinou kráskou! Večer i ráno

Zlobil! Novotný skončil v liberecké věznici v díře. A proč nežádal pardon?

Útok na Andreje Babiše: Na setkání s občany ho udeřili berlí do hlavy, skončil v nemocnici a ruší program

Marie (63) ze Zázraku Blesku potřebuje osobní asistenci: Díky vám nemusí do ústavu!

Bývalá televizní hlasatelka Marta Skarlandtová (77): Vykouřila si rakovinu

Velký přehled Blesku o platech politiků: Berou i přes 5 milionů ročně!