Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
3
/
4
Prohlédnout znovu
Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
Velký test špekáčků již ve středečním Blesku!
|
scom
Opečený buřtík k létu prostě patří.
|
profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky.
|
profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo?
|
Foto Blesk - Martin Sekanina
Zeman po operaci zůstává ve špitále a ruší program. Zákrok odkládal, přesvědčila ho Ivana
Zuzana Belohorcová na skok v Praze: Nejdřív svatební veletrh, a pak… Útěk s dětmi do Miami
Hádky o rozpočet: „Komedie a trapné cvičení!“ Havlíček připomněl Decroix, za co jsou placeni
Stanislav zmizel v gruzínských horách: Pátrání odpověď zatím nedalo, máma neztrácí naději
Top momenty Turkovy oslavy v grandhotelu: Blondýnka ho krmila dortem, dorazil i syn miliardáře
Zloději vykradli Louvre! Vzali Napoleonovy šperky, muzeum je zavřené