Logo magazínu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

3/4
Prohlédnout znovu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

Velký test špekáčků již ve středečním Blesku! | scom
Opečený buřtík k létu prostě patří. | profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky. | profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo? | Foto Blesk - Martin Sekanina

Masivní požár vyhnal na Krétě 3 tisíce lidí. Mezi evakuovanými jsou i Češi

Felix Slováček (82) po kolapsu v letadle: První foto z nemocnice!

Trajekt s turisty šel ke dnu! Záchranáři pátrají po desítkách lidí

Česko rozdělily bouřky: Na východě supertropy, na jihu padaly stromy! Sledujte radar Blesku

Zamilovaný Karel Kašák: Ztratil jsem se v Kačence! S Bláhovou po třech týdnech vztahu už i bydlí

Tajemství zásnub Kamily Nývltové (36): Jedna velmi drahá tradice!