Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
3
/
4
Prohlédnout znovu
Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
Velký test špekáčků již ve středečním Blesku!
|
scom
Opečený buřtík k létu prostě patří.
|
profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky.
|
profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo?
|
Foto Blesk - Martin Sekanina
Masivní požár vyhnal na Krétě 3 tisíce lidí. Mezi evakuovanými jsou i Češi
Felix Slováček (82) po kolapsu v letadle: První foto z nemocnice!
Trajekt s turisty šel ke dnu! Záchranáři pátrají po desítkách lidí
Česko rozdělily bouřky: Na východě supertropy, na jihu padaly stromy! Sledujte radar Blesku
Zamilovaný Karel Kašák: Ztratil jsem se v Kačence! S Bláhovou po třech týdnech vztahu už i bydlí
Tajemství zásnub Kamily Nývltové (36): Jedna velmi drahá tradice!