Logo magazínu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

1/4
Prohlédnout znovu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

Velký test špekáčků již ve středečním Blesku! | scom
Opečený buřtík k létu prostě patří. | profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky. | profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo? | Foto Blesk - Martin Sekanina

Zeman po operaci zůstává ve špitále a ruší program. Zákrok odkládal, přesvědčila ho Ivana

Zuzana Belohorcová na skok v Praze: Nejdřív svatební veletrh, a pak… Útěk s dětmi do Miami

Hádky o rozpočet: „Komedie a trapné cvičení!“ Havlíček připomněl Decroix, za co jsou placeni

Stanislav zmizel v gruzínských horách: Pátrání odpověď zatím nedalo, máma neztrácí naději

Top momenty Turkovy oslavy v grandhotelu: Blondýnka ho krmila dortem, dorazil i syn miliardáře

Zloději vykradli Louvre! Stačily jim 4 minuty, vzali Napoleonovy šperky