Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
1
/
4
Prohlédnout znovu
Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
Velký test špekáčků již ve středečním Blesku!
|
scom
Opečený buřtík k létu prostě patří.
|
profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky.
|
profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo?
|
Foto Blesk - Martin Sekanina
Pavel Novotný nastoupil do vězení! Exstarosta Řeporyjí si odpyká tříměsíční trest
Dáda Patrasová poprvé zvládla mluvit o smrti Aničky (†29): Jen šest slov neskutečné bolesti
Evropu spaluje šílené horko: Rozsáhlý blackout v Itálii a první oběti veder!
Hejtman Půta je po vážném úrazu zpět: Po operaci hned do práce
Šok na palubě českého letu do dovolenkového ráje! Záchranáři bojovali o život cestujícího (38)
Eva (36) se probudila s vyrážkou, nohy jí zčernaly: Kóma a amputace!