Logo magazínu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

1/4
Prohlédnout znovu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

Velký test špekáčků již ve středečním Blesku! | scom
Opečený buřtík k létu prostě patří. | profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky. | profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo? | Foto Blesk - Martin Sekanina

Pavel Novotný nastoupil do vězení! Exstarosta Řeporyjí si odpyká tříměsíční trest

Dáda Patrasová poprvé zvládla mluvit o smrti Aničky (†29): Jen šest slov neskutečné bolesti

Evropu spaluje šílené horko: Rozsáhlý blackout v Itálii a první oběti veder!

Hejtman Půta je po vážném úrazu zpět: Po operaci hned do práce

Šok na palubě českého letu do dovolenkového ráje! Záchranáři bojovali o život cestujícího (38)

Eva (36) se probudila s vyrážkou, nohy jí zčernaly: Kóma a amputace!