Párky levně a kvalitně? Zapomeňte! Kdo do nich mele, co se mu hodí?
Párky se dají koupit levně. Pokud se chcete smířit s tím, že jíte něco »bez masa«. Obsahují totiž separát, který se za maso nepovažuje, jsou zahuštěné škrobem.
|
Michal Protivanský
Clever Jemné kuřecí párky
|
Michal Protivanský
DZ Klatovy Kuřecí klatovské párky
|
Michal Protivanský
DZ Klatovy Kuřecí lahůdkové párky
|
Michal Protivanský
Chutný a výhodný Lidový párek drůbeží
|
Michal Protivanský
Kostelecké uzeniny Drůbeží párky od řezníků z Kostelce
|
Michal Protivanský
My Price Kuřecí párky
|
Michal Protivanský
Řezníkův talíř Drůbeží párky
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Klausovky
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí párky striptýzky
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Byly nevýrazné, moc měkké až blátivé a často nestály za další kousnutí. Žádný z párků neobstál na výbornou, ani nebyl hodnocený jako velmi dobrý…
|
SCOM