Logo magazínu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

4/4
Prohlédnout znovu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

Jak kvalitní jsou drůbeží párky? Odpoví spotřebitelský test Blesku. | archiv Blesku
Párky coby lahůdka se poprvé začaly vyrábět v roce 1487 v německém Frankfurtu nad Mohanem. | Daniel Černovský, scom
Pokud se chcete dočíst víc, nezapomeňte si už tento pátek skočit do trafiky pro deník Blesk. | Daniel Černovský, scom
Párky můžeme koupit za minimum peněz, ale otázkou je, co za to můžeme očekávat. | istock.com

Krvácení a umělý spánek. „Měl zaťaté pěstičky, jako když bojuje,“ říká o Dukovi sestra dominikánka

Majetek po Aničce Slováčkové (†29): Chyba v závěti! Změnila dědice

Zemřel Dick Cheney (†84). Coby viceprezident kryl záda Bushovi ml., Trump pro něj byl hrozba

Tragický návrat z halloweenského večírku u Vlčan: Dominik (†18) měl řidičák jen chvilku!

Vila nejbohatšího Čecha je na prodej: Kellnerův skvost za 50 milionů! Vadili mu chataři a sekačky

Exekuční dražba domu Horsta Siegla (56): Komu dluží miliony