Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
4
/
4
Prohlédnout znovu
Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
Jak kvalitní jsou drůbeží párky? Odpoví spotřebitelský test Blesku.
|
archiv Blesku
Párky coby lahůdka se poprvé začaly vyrábět v roce 1487 v německém Frankfurtu nad Mohanem.
|
Daniel Černovský, scom
Pokud se chcete dočíst víc, nezapomeňte si už tento pátek skočit do trafiky pro deník Blesk.
|
Daniel Černovský, scom
Párky můžeme koupit za minimum peněz, ale otázkou je, co za to můžeme očekávat.
|
istock.com
Krvácení a umělý spánek. „Měl zaťaté pěstičky, jako když bojuje,“ říká o Dukovi sestra dominikánka
Majetek po Aničce Slováčkové (†29): Chyba v závěti! Změnila dědice
Zemřel Dick Cheney (†84). Coby viceprezident kryl záda Bushovi ml., Trump pro něj byl hrozba
Tragický návrat z halloweenského večírku u Vlčan: Dominik (†18) měl řidičák jen chvilku!
Vila nejbohatšího Čecha je na prodej: Kellnerův skvost za 50 milionů! Vadili mu chataři a sekačky
Exekuční dražba domu Horsta Siegla (56): Komu dluží miliony