Logo magazínu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

4/4
Prohlédnout znovu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

Jak kvalitní jsou drůbeží párky? Odpoví spotřebitelský test Blesku. | archiv Blesku
Párky coby lahůdka se poprvé začaly vyrábět v roce 1487 v německém Frankfurtu nad Mohanem. | Daniel Černovský, scom
Pokud se chcete dočíst víc, nezapomeňte si už tento pátek skočit do trafiky pro deník Blesk. | Daniel Černovský, scom
Párky můžeme koupit za minimum peněz, ale otázkou je, co za to můžeme očekávat. | istock.com

Šokující rozuzlení neštěstí v Ohrobci: Utopil se František (†62), hvězda filmu z Varů!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Monika bez Babiše opět v Itálii: Splněný sen ve Veroně

Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc

Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!

Topmodelka Soukupová: Detaily rozvodu s miliardářem!