Logo magazínu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

3/4
Prohlédnout znovu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

Jak kvalitní jsou drůbeží párky? Odpoví spotřebitelský test Blesku. | archiv Blesku
Párky coby lahůdka se poprvé začaly vyrábět v roce 1487 v německém Frankfurtu nad Mohanem. | Daniel Černovský, scom
Pokud se chcete dočíst víc, nezapomeňte si už tento pátek skočit do trafiky pro deník Blesk. | Daniel Černovský, scom
Párky můžeme koupit za minimum peněz, ale otázkou je, co za to můžeme očekávat. | istock.com

Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost

Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!

Trump dal Putinovi ultimátum: Dohoda o konci války do 50 dní, jinak přijdou „brutální“ sankce

Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!

Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou

Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...