Logo magazínu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

2/4
Prohlédnout znovu

Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?

Jak kvalitní jsou drůbeží párky? Odpoví spotřebitelský test Blesku. | archiv Blesku
Párky coby lahůdka se poprvé začaly vyrábět v roce 1487 v německém Frankfurtu nad Mohanem. | Daniel Černovský, scom
Pokud se chcete dočíst víc, nezapomeňte si už tento pátek skočit do trafiky pro deník Blesk. | Daniel Černovský, scom
Párky můžeme koupit za minimum peněz, ale otázkou je, co za to můžeme očekávat. | istock.com

Češka po žádosti o ruku v Řecku bojuje o život: Zákeřný hematom ustupuje!

František (†62) se utopil den po životním triumfu ve Varech: Neuvěřitelný příběh poustevníka

Ekonom pro Blesk o dopadu Trumpových cel: Desítky tisíc lidí bez práce

Hnus v dovolenkovém ráji Čechů: »Zelené bahno« sahá až po kolena!

Pomoc od Arabely Jany Nagyové: Švýcarský azyl pro Dádu!

Kolik vydala wimbledonská kasička českým tenistům: Katka, to je bankéřka!