Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
2
/
4
Prohlédnout znovu
Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
Jak kvalitní jsou drůbeží párky? Odpoví spotřebitelský test Blesku.
|
archiv Blesku
Párky coby lahůdka se poprvé začaly vyrábět v roce 1487 v německém Frankfurtu nad Mohanem.
|
Daniel Černovský, scom
Pokud se chcete dočíst víc, nezapomeňte si už tento pátek skočit do trafiky pro deník Blesk.
|
Daniel Černovský, scom
Párky můžeme koupit za minimum peněz, ale otázkou je, co za to můžeme očekávat.
|
istock.com
Češka po žádosti o ruku v Řecku bojuje o život: Zákeřný hematom ustupuje!
František (†62) se utopil den po životním triumfu ve Varech: Neuvěřitelný příběh poustevníka
Ekonom pro Blesk o dopadu Trumpových cel: Desítky tisíc lidí bez práce
Hnus v dovolenkovém ráji Čechů: »Zelené bahno« sahá až po kolena!
Pomoc od Arabely Jany Nagyové: Švýcarský azyl pro Dádu!
Kolik vydala wimbledonská kasička českým tenistům: Katka, to je bankéřka!