Logo magazínu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

2/22
Prohlédnout znovu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

Jak dopadly bílé grilovací klobásy v testu deníku Blesk? | Profimedia.cz
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Ponnath Bavorská grilovací klobása | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Griller Globus | Michal Protivanský
Albert Gril Bavorská klobáska bílá | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Klobása k opékání Globus | Michal Protivanský
Na gril Bratwurst Bílá klobása | Michal Protivanský
Grill Master Bavarian Sausage | Michal Protivanský
Grill Party Party klobásky vepřové | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Albert Gril Bratwurst klobáska | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Dobré maso Na gril Bavorské klobásky | Michal Protivanský
Dobřejovické Grill Klobásy bavorské | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Advokát Jansta: Propuštěn z vazby kvůli obavám o zdraví? A jak sháněli 15 milionů na kauci?

Jiří Krampol (†87) a jeho syn: Usmíření před smrtí! Za zády matky

Policejní bavoráky s pošramocenými plechy: Světlomet za 90 tisíc, oprava i přes půl milionu!

Vědci odhalili velké překvapení: Brambory se zrodily z rajčat!

Erice se vrátila rakovina na narozeniny: Smiřovala se s posledními měsíci... Ještě ale je naděje!

Těžká zkouška manželství Navrátilové se sexy Julií: Obvinění z nevěry!