Králové těstovin ze Žižkova: Na sýr a kečup tady zapomeňte! Stovky kil pokusů a omylu, než Matěj a Honza rozjeli bistro
6
/
20
Prohlédnout znovu
Králové těstovin ze Žižkova: Na sýr a kečup tady zapomeňte! Stovky kil pokusů a omylu, než Matěj a Honza rozjeli bistro
Matěj a Jan po vysoké školy hledali nějaké adekvátní uplatnění. Nakonec jej oba našli v těstovinovém bistru, které provozují již sedmým rokem.
|
David Zima
Matěj (vlevo) a Jan se kamarádí od střední školy. Ačkoliv měl každý jiné zájmy, nakonec je dohromady svedlo jediné - nemožnost uplatit se ve svých oborech po absolvování vysoké školy. Nakonec dali hlavy dohromady a přivedli k životu koncept těstovinového bistra.
|
David Zima
Jan s Matějem vyrábí řadu druhů těstovin. Přesto lidé nejčastěji preferují ty, které znají. Tedy špagety.
|
David Zima
Na úspěch obou Pardubičáků, kteří se za štěstím vypravili do Prahy, upomíná dodnes plaketa umístěná v jejich bistru. Jan s Matějem se stali absolutními vítězi v kategorii Podnikatel roku.
|
David Zima
Jan s Matějem vyrábí řadu druhů těstovin. Přesto lidé nejčastěji preferují ty, které znají. Tedy špagety.
|
David Zima
Jan s Matějem vyrábí řadu druhů těstovin. Přesto lidé nejčastěji preferují ty, které znají. Tedy špagety.
|
David Zima
Matěj a Jan po vysoké školy hledali nějaké adekvátní uplatnění. Nakonec jej oba našli v těstovinovém bistru, které provozují již sedmým rokem.
|
David Zima
Bistro Domácí těstoviny se nachází ve spodní části Seifertovi ulice. Je malé, nenápadné a útulné, přesto z něj dennodenně proudí stovky kilogramů poctivě připravených domácích těstovin.
|
David Zima
Bistro Domácí těstoviny se nachází ve spodní části Seifertovi ulice. Je malé, nenápadné a útulné, přesto z něj dennodenně proudí stovky kilogramů poctivě připravených domácích těstovin.
|
David Zima
Bistro Domácí těstoviny se nalézá ve spodní části Seifertovy ulice, nedaleko VŠE.
|
David Zima
Všeříkající nápadité a přitom jednoduché logo Janova a Matějova podniku.
|
David Zima
Nejsložitější na celém zřízení bistra bylo vynalézt tu správnou recepturu těstovin. Oběma mladíkům při testování prošlo pod rukama na stovky kilogramů těstovin. Nakonec ale to správné složení našli.
|
David Zima
Matěj (vlevo) a Jan se kamarádí od střední školy. Ačkoliv měl každý jiné zájmy, nakonec je dohromady svedlo jediné - nemožnost uplatit se ve svých oborech po absolvování vysoké školy. Nakonec dali hlavy dohromady a přivedli k životu koncept těstovinového bistra.
|
David Zima
Bistro Domácí těstoviny se nachází ve spodní části Seifertovi ulice. Je malé, nenápadné a útulné, přesto z něj dennodenně proudí stovky kilogramů poctivě připravených domácích těstovin.
|
David Zima
Jan s Matějem nejenže vyrábí vlastní těstoviny, dokonce je připravují i v rámci nejrůznějších těstovinových pokrmů. (ilustrační foto)
|
istock.com
Jan s Matějem nejenže vyrábí vlastní těstoviny, dokonce je připravují i v rámci nejrůznějších těstovinových pokrmů. (ilustrační foto)
|
istock.com
Jan s Matějem nejenže vyrábí vlastní těstoviny, dokonce je připravují i v rámci nejrůznějších těstovinových pokrmů. (ilustrační foto)
|
Profimedia.cz
V dnešní době známe na 600 druhů těstovin.
|
scom, ara
Podle Italů přivezl těstoviny do Itálie Marco Polo z Orientu.
|
scom, ara
Těstoviny vybírejte tak, aby byly vyrobeny ze semolinové mouky.
|
Shutterstock.com
Auto srazilo babičku a dvě vnučky: Žena s holčičkou zemřely, orgány dítěte zachrání životy
Nečekaná smrt Simony Postlerové (†59): První slova zdrcené maminky
Osudové rány Simony Postlerové (†59): Smrt manžela, nemoc syna...
Šok mezi kolegy zesnulé Postlerové (†59): Zdrcená Bohdalová: Vždyť to byla krásná, smavá holka...
Nahá umělkyně z AVU o šokujícím vystoupení, na které se dívaly děti: Ohromně je to bavilo!
Meteorologové varují před silnými bouřkami! Kde udeří nejvíc? Sledujte radar Blesku