Pražané se na Andělu ládují polévkou od proslulých kuchařů: Pomáhají tak lidem po mozkové příhodě
Gurmánská benefiční akce Polívková smršť nabídne polévky od nejlepších šéfkuchařů v Praze.
|
Eva Fornálová
Polévka na Andělu zachraňuje životy: Koupí podpoříte lidi po cévních a mozkových příhodách.
|
Eva Fornálová
Na výběr je ze dvou polévek.
|
Eva Fornálová
Ochutnat můžete třeba bramboračku, houbový krém nebo francouzskou cibulačku a batátovou polévku s mrkví a kokosovým mlékem.
|
Eva Fornálová
Koupí polévky pomůžete nejen svému žaludku od hladu, ale především mladým lidem po mozkové příhodě či úrazu hlavy.
|
Eva Fornálová
Polévka na Andělu zachraňuje životy: Koupí podpoříte lidi po cévních a mozkových příhodách.
|
Eva Fornálová
Polívková smršť je benefiční akcí neziskové společnosti ERGO Aktiv – centra neurorehabilitace pro osoby se získaným poškozením mozku. Jedná se o veřejnou sbírku probíhající formou stánkového prodeje polévek.
|
Eva Fornálová
„Z výtěžku polévkové sbírky poskytujeme péči těm klientům, kteří si ji nemohou zaplatit z vlastních zdrojů,“ vysvětlují organizátoři Polívkové smrště.
|
Eva Fornálová
Každý den bude na výběr ze dvou polévek.
|
Eva Fornálová
Polévky budou kuchaři na Andělu podávat od pondělí do čtvrtka.
|
Eva Fornálová
Letos polévky objevíte před obchodním centrem.
|
Eva Fornálová