Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?
10
/
23
Prohlédnout znovu
Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?
Ilustrační foto
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto
|
Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489.
|
Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století.
|
Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století.
|
Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa.
|
Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka
|
Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
„Fiala se zapotí.“ Experti před jednáním o nedůvěře vládě: Velká gesta i show! Opustí STAN sál?
9 měsíců po sebevraždě Karla Heřmánka (†76): Před smrtí hledal pomoc, říká kamarád
Ministr Lukáš Vlček pro Blesk: Dukovany měli podepsat třeba na chodbě soudu!
Zarmoucený princ William přišel o blízkého přítele: Miliardář zemřel kvůli spolknuté včele!
Primář popsal, jak zavraždil lékařku (†28): Provalila nevěru, dostala sekerou do hlavy!
Slavia odjela na soustředění bez pohřešovaného Milana Českého: Kustoda hledají marně