Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?
7
/
23
Prohlédnout znovu
Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?
Ilustrační foto
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto
|
Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489.
|
Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století.
|
Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století.
|
Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa.
|
Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka
|
Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
„Budu meditovat a hrát šachy.“ Novotný kvůli vězení skončil jako starosta Řeporyjí!
Čím se teď živí olympijský šampion Růžička: Pravda o tom, jak rozváží chlebíčky
Tragický víkend na Slovensku: V horách zemřelo 6 turistů
Smrt na Madeiře: Čech se zřítil z vyhlídky do 50metrové propasti
Zemřel známý právník a bývalý soudce: Daniel Prouza (†50) se zastřelil v autě
Vilém Čok oplakává basáka Páju (†46): Zachránil 5 životů, odhalila manželka