Logo magazínu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

23/23
Prohlédnout znovu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

Ilustrační foto | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto | Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa. | Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka | Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC

Babiš hrozí Fialovi kvůli rozpočtu: Zmínil trestní oznámení! Ať si připraví vlastní, vzkázal šéf ODS

S rakovinou bojující Laďka Něrgešová: Poprvé ve společnosti! Lidé ji málem umačkali

Masarykova poslední slova? Tajemství záhadného vzkazu v obálce odhaleno!

Česká lékařská společnost varuje před oblíbenými pilulkami Čechů: Zbytečně vyhozené peníze?

Strach o šéfa Pentagonu! Jeho letadlo muselo nouzově přistát ve Velké Británii

Při nehodě na D1 zemřel politik Michal Pavlík (†38)! Z detailů mrazí