Logo magazínu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

13/23
Prohlédnout znovu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

Ilustrační foto | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto | Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa. | Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka | Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC

Blažkova „kryptogaunera“ Jiřikovského vypátrali v Asii: Vyrazil na Tchaj-wan. Směnit bitcoiny?

Čím se teď živí olympijský šampion Růžička: Pravda o tom, jak rozváží chlebíčky

Pavel na „tajňačku“ v kotli na Springsteenovi! A první dáma Eva na pódiu v Příbrami

Dva mrtví v Kostelci nad Černými lesy: Střílel ženin ex?! Padlo obvinění

Svědectví české velvyslankyně z Izraele: Zavřené školy a zákaz práce. „Útok mě zastihl v posteli“

Vilém Čok oplakává basáka Páju (†46): Zachránil 5 životů, odhalila manželka