Logo magazínu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

6/9
Prohlédnout znovu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání... | VFN Praha, Pharmaceutical Journal
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně. | VFN Praha
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně nejprve třeba tresku pečlivě naváží, pak spolu se zahušťovadlem rozmixuje do hladka. | VFN Praha
Rozmixovaná treska se upěchuje do formy ve tvaru skutečného filetu. Další jsou určeny třeba zelenině. | VFN Praha
Petr Slivoně pak nechává jídlo „dopéct“ a nezbývá než servírovat hotový pokrm. | VFN Praha
A je hotovo. Vlevo standardní oběd, vpravo mix zpracovaný novou metodou. | VFN Praha
Už žádný podivný mix, takhle třeba teď nemocnice může servírovat knedlo vepřo zelo v úpravě pro pacienty s problémy s polykáním. | VFN Praha
Pacienti trpící problémy s polykáním díky nové metodě budou mít opět z jídla požitek. | Pharmaceutical Journal
Ředitel VFN prof. David Feltl předal ministru zdravotnictví Vlastimilovi Válkovi originální kuchařku receptů pro pacienty s poruchami polykání. | VFN Praha

Šéf Heureky v Hráčích varuje před Vánoci: Pozor na čínské e-shopy!

Zlatý Slavík Vašek Noid Bárta: Prasklo tajemství jeho vítězství nad Ztraceným!

První Zázrak Blesku splněn: 152 tisíc pro nevidomého Nicolaska (6) se vybralo za pouhých 10 hodin!

Velvyslanec Bartuška o audienci: Karel III. vzpomínal na Česko! Do paláce nás vezl kočár

Nejkrásnější vánoční trhy podle CNN: V žebříčku září Praha! A kam jinam vyrazit?

Slzy, úzkost a bolest z nevědomosti: Karolínu roky trápí nevyřešená smrt maminky