Logo magazínu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

2/9
Prohlédnout znovu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání... | VFN Praha, Pharmaceutical Journal
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně. | VFN Praha
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně nejprve třeba tresku pečlivě naváží, pak spolu se zahušťovadlem rozmixuje do hladka. | VFN Praha
Rozmixovaná treska se upěchuje do formy ve tvaru skutečného filetu. Další jsou určeny třeba zelenině. | VFN Praha
Petr Slivoně pak nechává jídlo „dopéct“ a nezbývá než servírovat hotový pokrm. | VFN Praha
A je hotovo. Vlevo standardní oběd, vpravo mix zpracovaný novou metodou. | VFN Praha
Už žádný podivný mix, takhle třeba teď nemocnice může servírovat knedlo vepřo zelo v úpravě pro pacienty s problémy s polykáním. | VFN Praha
Pacienti trpící problémy s polykáním díky nové metodě budou mít opět z jídla požitek. | Pharmaceutical Journal
Ředitel VFN prof. David Feltl předal ministru zdravotnictví Vlastimilovi Válkovi originální kuchařku receptů pro pacienty s poruchami polykání. | VFN Praha

Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky

Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil

Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem

Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem