Logo magazínu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

1/9
Prohlédnout znovu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání... | VFN Praha, Pharmaceutical Journal
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně. | VFN Praha
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně nejprve třeba tresku pečlivě naváží, pak spolu se zahušťovadlem rozmixuje do hladka. | VFN Praha
Rozmixovaná treska se upěchuje do formy ve tvaru skutečného filetu. Další jsou určeny třeba zelenině. | VFN Praha
Petr Slivoně pak nechává jídlo „dopéct“ a nezbývá než servírovat hotový pokrm. | VFN Praha
A je hotovo. Vlevo standardní oběd, vpravo mix zpracovaný novou metodou. | VFN Praha
Už žádný podivný mix, takhle třeba teď nemocnice může servírovat knedlo vepřo zelo v úpravě pro pacienty s problémy s polykáním. | VFN Praha
Pacienti trpící problémy s polykáním díky nové metodě budou mít opět z jídla požitek. | Pharmaceutical Journal
Ředitel VFN prof. David Feltl předal ministru zdravotnictví Vlastimilovi Válkovi originální kuchařku receptů pro pacienty s poruchami polykání. | VFN Praha

Přišla pořádná zima: Na Šumavě i minus 25 stupňů, v Beskydech 15 cm sněhu. Meteorologové chtějí pomoc

Nemocný Patrik Hezucký se ozval z nemocnice: Slova o víře a šťastném konci!

Tragédie na Mladoboleslavsku: Noční hádka skončila vraždou

Nejzáhadnější případ německé kriminalistisky po 41 letech vyřešen: Zraněný naháč napsal YOGTZE a zemřel!

Ewa Farna kápla božskou: Kam zmizel manžel Chobot? Tajná dohoda

Tragická smrt slavného komentátora Grišina (†47): Šokující detaily