Logo magazínu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

1/9
Prohlédnout znovu

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání

Končí doba odpudivých mixů! Vítaná změna pro lidi s poruchami polykání... | VFN Praha, Pharmaceutical Journal
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně. | VFN Praha
Šéfkuchař VFN Petr Slivoně nejprve třeba tresku pečlivě naváží, pak spolu se zahušťovadlem rozmixuje do hladka. | VFN Praha
Rozmixovaná treska se upěchuje do formy ve tvaru skutečného filetu. Další jsou určeny třeba zelenině. | VFN Praha
Petr Slivoně pak nechává jídlo „dopéct“ a nezbývá než servírovat hotový pokrm. | VFN Praha
A je hotovo. Vlevo standardní oběd, vpravo mix zpracovaný novou metodou. | VFN Praha
Už žádný podivný mix, takhle třeba teď nemocnice může servírovat knedlo vepřo zelo v úpravě pro pacienty s problémy s polykáním. | VFN Praha
Pacienti trpící problémy s polykáním díky nové metodě budou mít opět z jídla požitek. | Pharmaceutical Journal
Ředitel VFN prof. David Feltl předal ministru zdravotnictví Vlastimilovi Válkovi originální kuchařku receptů pro pacienty s poruchami polykání. | VFN Praha

Turecko zasáhlo silné zemětřesení o síle 6,1 stupně! V zemi jsou tisíce Čechů

Královna plastických klinik Řehořková promluvila: Nová fakta o smrti manžela! Našel ho syn

Advokát Ortman o propuštění Jansty: Vazba v Česku je horší než trest! Jen záchod, cela a kolečko na dvoře

Velká zpráva o seniorech a důchodech: Průměrná penze se přiblíží 22 tisícům. A ženy stále berou na hůl

Čech Jakub ve Washingtonu zachránil mladíka (18): Balvan mu dopadl na hruď

Ledecká půl roku před olympiádou. Proč balancuje?