Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
8
/
8
Prohlédnout znovu
Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni.
|
Shutterstock.com
Máslo je zdravé.
|
Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá
|
Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit.
|
Blesk
máslo
|
iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu.
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí
|
profimedia.cz
Střípky z kampaní: »Jedovatá« Maláčová s koláčky, Decroix se zeťákem Fialy, »junák« Babiš a Rakušan na pivě
Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla
Pavel o Ukrajině: Na mír by měli dohlížet i čeští vojáci. Na Rusko platí silné sankce
Ochlazení v Česku: Déšť i lokální bouřky, ale i dobrá zpráva pro houbaře. Houby tropy přežily
Táta šesti dětí náhle zemřel a máma Míša zůstala na vše sama: Snažím se, ale síly docházejí
Psycholog o tragédii Kolouchové a Dahlmeierové: Proč je důležitý pohřeb i bez těla?!