Logo magazínu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

7/8
Prohlédnout znovu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni. | Shutterstock.com
Máslo je zdravé. | Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá | Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit. | Blesk
máslo | iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu. | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí | profimedia.cz

Střípky z kampaní: »Jedovatá« Maláčová s koláčky, Decroix se zeťákem Fialy, »junák« Babiš a Rakušan na pivě

Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla

Pavel o Ukrajině: Na mír by měli dohlížet i čeští vojáci. Na Rusko platí silné sankce

Ochlazení v Česku: Déšť i lokální bouřky, ale i dobrá zpráva pro houbaře. Houby tropy přežily

Táta šesti dětí náhle zemřel a máma Míša zůstala na vše sama: Snažím se, ale síly docházejí

Psycholog o tragédii Kolouchové a Dahlmeierové: Proč je důležitý pohřeb i bez těla?!