Logo magazínu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

6/8
Prohlédnout znovu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni. | Shutterstock.com
Máslo je zdravé. | Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá | Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit. | Blesk
máslo | iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu. | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí | profimedia.cz

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů

Obrovský risk sanitky v Kolíně: Řidič na kolejích kličkoval mezi padajícími závorami!

Skandál ruského oligarchy Děripasky: Platil za sex s nezletilými, nejžádanější byly panny

Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika

Řezal ženy bez anestezie: Falešný chirurg z Bratislavy dostal tři roky vězení, hrozí mu i víc