Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
1
/
8
Prohlédnout znovu
Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni.
|
Shutterstock.com
Máslo je zdravé.
|
Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá
|
Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit.
|
Blesk
máslo
|
iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu.
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí
|
profimedia.cz
„Budu meditovat a hrát šachy.“ Novotný kvůli vězení skončil jako starosta Řeporyjí!
Čím se teď živí olympijský šampion Růžička: Pravda o tom, jak rozváží chlebíčky
Tragický víkend na Slovensku: V horách zemřelo 6 turistů
Smrt na Madeiře: Čech se zřítil z vyhlídky do 50metrové propasti
Zemřel známý právník a bývalý soudce: Daniel Prouza (†50) se zastřelil v autě
Vilém Čok oplakává basáka Páju (†46): Zachránil 5 životů, odhalila manželka