Logo magazínu

Cukrářka z Valašska radí: Velikonoční beránek krok za krokem! Takhle se vám povede

2/10
Prohlédnout znovu

Cukrářka z Valašska radí: Velikonoční beránek krok za krokem! Takhle se vám povede

Vajíčka rozklepneme a žloutky oddělíme od bílků. | Resort Valachy
Mouku s kypřicím práškem prosejeme přes síto do druhé misky a přimícháme zbylé suroviny – mouku, rozinky, nasekané ořechy a čokoládu, nastrouhanou kůru z jednoho citronu. | Resort Valachy
V misce přidáme ke žloutkům cukr, společně je vyšleháme do pěny, přidáme olej, opět důkladně vyšleháme, a na závěr přidáme vlažnou vodu. | Resort Valachy
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhé pěny a přidáme k ostatním surovinám. | Resort Valachy
Formu vymažeme Herou a vysypeme moukou. | Resort Valachy
Nalijeme do ní těsto (zhruba do výšky dvou třetin formy, protože při pečení ještě nabude) a vložíme do trouby. | Resort Valachy
Pro zdobení vytvoříme polevu z bílku, fondánu a citronové šťávy. Cukrářským zdobítkem tvoříme na pečivu kudrlinky, na oči použijeme dva kousky čokolády. | Resort Valachy
Po zatvrdnutí polevy dozdobíme mašličkou kolem krku. | Resort Valachy
Hotový beránek na váš stůl. | Resort Valachy
Pekařka a cukrářka Pavla Stoklasová | Resort Valachy

Obchodní ředitel Plzeňského prazdroje Roman Trzaskalik v Hráčích: Pozor! Vesnické hospody jsou v ohrožení!

Agáta Hanychová otevřeně přiznává: Sepsala jsem závěť!

Politici a jejich nemoci: S čím se musí Topolánek, Maláčová či Konečná den co den potýkat?

Tragická zpráva po nehodě pěti aut na D1 u Prahy: Dítě v nemocnici zemřelo

Po střelbě ve Smržovce přišli Josef (14) a Karolína (17) o rodiče: Dojemný vzkaz zemřelým

Kuriózní WC na nádraží v Plzni: Páni se při „akci" odrážejí v zrcadle, dámy mohou koukat