Logo magazínu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

3/16
Prohlédnout znovu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Strach o hitmakera Michala Davida: Drsná bouračka!

Žena spáchala sebevraždu na střelnici: Zastřelila se jako Heřmánek!

Tomášek (†11) zemřel po návštěvě koupaliště ve Vadaši: Hygienici potvrdili přítomnost několika améb!

Pája ze Survivora a Dominique Alagia: ROZCHOD!

Velký návrat, Nedvěd manažerem reprezentací! Co plány v Hradci? Primátorka reaguje