Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
3
/
4
Prohlédnout znovu
Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci?
|
koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte!
|
Profimedia.cz
Špekáček není buřt!
|
Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek.
|
Umimejist.cz
Miroslava Janstu pustí na svobodu! Složil 15milionovou kauci
Jiří Krampol (†87): Zvláštní odhalení na parte!
Problémy s voláním, SMS i internetem: Síť O2 má velký výpadek
Psychologické triky v restauracích: Jak jim nenaletět a zbytečně neutrácet?
Ostuda v Letňanech: Šílená matka na ledě!
Lucie Borhyová v Hráčích o 26 letech v TV Nova: Už jsem chtěla odejít!