Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
1
/
4
Prohlédnout znovu
Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci?
|
koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte!
|
Profimedia.cz
Špekáček není buřt!
|
Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek.
|
Umimejist.cz
Vrah Vocásek místo trestu smrti na svobodě: Zákaz alkoholu a cestování!
Iveta Lutovská odhalila: Uháněl ji Trump!
Zákulisí rozplétání Masarykova vzkazu: Co odhalila řeč těla a co Blesku prozradila historička?
Policistu stihl krutý osud: Táta Richard bojuje s vážnou nemocí!
Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery
„Létající talíř“ Melanie Trumpové: Snažila se být nenápadná, říká expertka. Stal se pravý opak