Logo magazínu

Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!

3/4
Prohlédnout znovu

Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!

Jozefína opakovaně slaví úspěchy s citrusovými méně sladkými marmeládami, zejména z červeného pomeranče. | archiv Jozefíny Růžičkové
Jozefína Růžičková opět bodovala. | Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Výroba marmelády vyžaduje i kvalitní alkohol. | Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Jozefína používá červené pomeranče jen v bio kvalitě. | Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová

Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!

Překvapivá slova Dády Patrasové (69): Rozporuje dědictví po Aničce (†29)! I majetek...

Duka (†82) bojoval o život do poslední chvíle. Proč nešel dřív do církevního důchodu?

Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!

„Pach mrtvoly ze sebe nesmyjete celé dny,“ vzpomíná legenda pražské kriminálky, emeritní major Hyhlík

Sedm mrtvých po nehodě letadla v Kentucky: Stroj explodoval a hořící zabíjel i na zemi