Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!
3
/
4
Prohlédnout znovu
Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!
Jozefína opakovaně slaví úspěchy s citrusovými méně sladkými marmeládami, zejména z červeného pomeranče.
|
archiv Jozefíny Růžičkové
Jozefína Růžičková opět bodovala.
|
Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Výroba marmelády vyžaduje i kvalitní alkohol.
|
Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Jozefína používá červené pomeranče jen v bio kvalitě.
|
Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!
Překvapivá slova Dády Patrasové (69): Rozporuje dědictví po Aničce (†29)! I majetek...
Duka (†82) bojoval o život do poslední chvíle. Proč nešel dřív do církevního důchodu?
Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!
„Pach mrtvoly ze sebe nesmyjete celé dny,“ vzpomíná legenda pražské kriminálky, emeritní major Hyhlík
Sedm mrtvých po nehodě letadla v Kentucky: Stroj explodoval a hořící zabíjel i na zemi