Logo magazínu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

7/7
Prohlédnout znovu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Polévka z lišek | Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy. | Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky | Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Hnětýnky | Vlaďka Hradská

Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce

Hrozivá nehoda na Olomoucku: Zraněných je mnoho, jeden mrtvý

Sněm TOP 09: Vedení po Pekarové přebírá Havel, Kalousek odešel ještě před začátkem

Majerová po kauze s pí*ou: Šokuje videem defenestrace! Ať vrátí kytku, zní na sítích

Lucie Bílá se plácla přes kapsu: Synovi k 30 dala dárek za 18 milionů!

Přiznání Marty Jandové (51): Celý život klamala!