Logo magazínu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

4/7
Prohlédnout znovu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Polévka z lišek | Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy. | Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky | Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Hnětýnky | Vlaďka Hradská

Zákulisí prezidentských cest: Výšlapy v brutálním vedru, ranní rozcvičky či běh a Pavlovy tajné „úniky“!

Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

Meteorologové vydali novou výstrahu: Na Česko se řítí vichr a silné bouřky! Sledujte radar Blesku

Vyvázne Turek ze své jízdy bez trestu? Rychlost odložena, dálniční známka ale dál v šetření!

Hnus na oblíbené pláži: Splašky v moři otrávily desítky lidí! V nemocnici skončily i děti

Napadený muž na Rychnovsku málem vykrvácel: Operace ve dveřích vrtulníku!