Logo magazínu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

4/7
Prohlédnout znovu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Polévka z lišek | Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy. | Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky | Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Hnětýnky | Vlaďka Hradská

„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů

Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!

Český konzul v Chorvatsku: Pátrali po ztracené české turistce! Na co si dát pozor?

Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi

Mynářovi opět na dovolené: Alex, palmy, bazény i vzkaz! „Spolu už 12 let všemu zlému navzdory“

Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!