Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
4
/
7
Prohlédnout znovu
Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět.
|
Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala.
|
Vlaďka Hradská
Polévka z lišek
|
Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy.
|
Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky
|
Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět.
|
Vlaďka Hradská
Hnětýnky
|
Vlaďka Hradská
„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů
Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!
Český konzul v Chorvatsku: Pátrali po ztracené české turistce! Na co si dát pozor?
Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi
Mynářovi opět na dovolené: Alex, palmy, bazény i vzkaz! „Spolu už 12 let všemu zlému navzdory“
Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!