Logo magazínu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

4/7
Prohlédnout znovu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Polévka z lišek | Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy. | Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky | Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Hnětýnky | Vlaďka Hradská

Podnikatel obžalovaný v kauze Dozimetr: Promluvil o údajných penězích pro STAN!

Kauza podivného zmizení režiséra Adamce (77): Za »únosem« stojí Gondík! Jak to Dalibor vysvětlil Blesku?

Průlom v případu zmizení novináře Rýpala po 17 letech: Zločinec se doznal k únosu a popsal detaily

Napadení Babiše holí: Útočníka obvinila policie z výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví

ŽIVĚ: Blesk Ordinace ve Zlíně! Prevenci přímo na náměstí, Milana Peroutku a další hvězdy sledujte na Blesk.cz

Podezřelý z únosu Maddie je na svobodě: Na pařbě vyděsil návštěvníky! Co měl pod kalhotami?