Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
2
/
7
Prohlédnout znovu
Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět.
|
Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala.
|
Vlaďka Hradská
Polévka z lišek
|
Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy.
|
Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky
|
Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět.
|
Vlaďka Hradská
Hnětýnky
|
Vlaďka Hradská
Zákulisí prezidentských cest: Výšlapy v brutálním vedru, ranní rozcvičky či běh a Pavlovy tajné „úniky“!
Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!
Meteorologové vydali novou výstrahu: Na Česko se řítí vichr a silné bouřky! Sledujte radar Blesku
Vyvázne Turek ze své jízdy bez trestu? Rychlost odložena, dálniční známka ale dál v šetření!
Hnus na oblíbené pláži: Splašky v moři otrávily desítky lidí! V nemocnici skončily i děti
Napadený muž na Rychnovsku málem vykrvácel: Operace ve dveřích vrtulníku!