Logo magazínu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

1/7
Prohlédnout znovu

Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky

Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Polévka z lišek | Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy. | Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky | Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět. | Vlaďka Hradská
Hnětýnky | Vlaďka Hradská

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů

Fridrich, nebo Chudárek? Výběr nového šéfa ČT museli odložit. Co se za zdmi »Kavek« odehrává?

Babiš se hádal se Stanjurou i mimo kamery: „Děláte z nás blbce!“ Sám stojí před soudem, kontruje Fiala

Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika

Kvarteto exsparťanů z nároďáku vyrazilo s láskami na dovolenou: Děti ráje!