Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
1
/
7
Prohlédnout znovu
Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět.
|
Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala.
|
Vlaďka Hradská
Polévka z lišek
|
Vlaďka Hradská
Bramborový toč. Časté jídlo dávných obyvatel Šumavy.
|
Vlaďka Hradská
Krásně smažené koblížky
|
Vlaďka Hradská
Krajová specialita – hnětýnky. Je na ně radost pohledět.
|
Vlaďka Hradská
Hnětýnky
|
Vlaďka Hradská
Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu
Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů
Fridrich, nebo Chudárek? Výběr nového šéfa ČT museli odložit. Co se za zdmi »Kavek« odehrává?
Babiš se hádal se Stanjurou i mimo kamery: „Děláte z nás blbce!“ Sám stojí před soudem, kontruje Fiala
Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika
Kvarteto exsparťanů z nároďáku vyrazilo s láskami na dovolenou: Děti ráje!