Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře
3
/
3
Prohlédnout znovu
Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře
Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější.
|
Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu.
|
Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák
|
Resort Valachy
Exmanželka Jiřikovského o zatčení: Šok z brokovnice v baráku! Děti chtěl vzít do Španělska
Představitelka princezen Veronika Khek Kubařová porodila: Už je z ní maminka!
Putin a jeho želatinové nohy: Proč se třásl na Aljašce? Nové spekulace o zdraví ruského vůdce
Strašné záběry z Kladenska: Na auto s lidmi spadla traverza
Maroš Kramár rok po narození dcery: Utajená operace!
Matka v Bratislavě utopila dcery (†5 a †2) ve vaně a zapálila byt: Pak odešla do baru