Logo magazínu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

3/3
Prohlédnout znovu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější. | Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu. | Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák | Resort Valachy

Exmanželka Jiřikovského o zatčení: Šok z brokovnice v baráku! Děti chtěl vzít do Španělska

Představitelka princezen Veronika Khek Kubařová porodila: Už je z ní maminka!

Putin a jeho želatinové nohy: Proč se třásl na Aljašce? Nové spekulace o zdraví ruského vůdce

Strašné záběry z Kladenska: Na auto s lidmi spadla traverza

Maroš Kramár rok po narození dcery: Utajená operace!

Matka v Bratislavě utopila dcery (†5 a †2) ve vaně a zapálila byt: Pak odešla do baru