Logo magazínu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

2/3
Prohlédnout znovu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější. | Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu. | Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák | Resort Valachy

Manželství Belohorcové a Hájka v rozvodu, ale… Milenka dostala padáka

Andrej Babiš s Monikou a dětmi na dovolené: Blesk zjistil, kde byl!

V nádrži na Třebíčsku našli mrtvolu: Případ vyšetřuje policie

Turek o muži, který fotil jeho příspěvky: „Vojto, odpouštím ti.“ Dřív přitom pro „s*áče“ chtěl pěsti

Záhada auta vyloveného z Lipna: Kdo byli Rakušani Max a Andreas?

Cibulková promluvila o tajemné ženě po boku jejího manžela: Je to moje kamarádka!