Logo magazínu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

2/3
Prohlédnout znovu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější. | Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu. | Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák | Resort Valachy

Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!

Měsíc po smrti Jiřího Bartošky (†78): První porcování dědictví!

„Kšefty se zločincem! Politické dno!“ Vláda ustála opoziční bouři i čtvrtý pokus o nedůvěru 

Tomáška (†11) po koupání zabil „mozkožrout“: Nadaný sportovec se na plavání těšil

Papež Lev XIV. a jeho rodinná pouta: Je příbuzný Madonny, Clintonové i Angeliny Jolie

Hrůzný zážitek manažerky FAČR na Euro 21: Celé tělo napadl parazit!