Už jste někdy ochutnali »krvavou« houbu? Mykolog z ní vaří guláš!
2
/
5
Prohlédnout znovu
Už jste někdy ochutnali »krvavou« houbu? Mykolog z ní vaří guláš!
Flákota? Vnitřnosti? Kdepak, to je pstřeň!
|
Dalibor Marounek
Pstřeň roste nejčastěji na dubových pařezech. Na první pohled zaujme krvavými krůpějemi, které roní.
|
Dalibor Marounek
Guláš se podává s těstovinami.
|
Dalibor Marounek
Dalibor Marounek
|
Dalibor Marounek
Flákota? Vnitřnosti? Kdepak, to je pstřeň!
|
Dalibor Marounek
Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!
Překvapivá slova Dády Patrasové (69): Rozporuje dědictví po Aničce (†29)! I majetek...
Závěry kontroly Hradu z dob Zemana: „Bordel“ v účetnictví i problém u zakázek
Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!
„Pach mrtvoly ze sebe nesmyjete celé dny,“ vzpomíná legenda pražské kriminálky, emeritní major Hyhlík
Astroložka o nejmagičtějším úplňku roku: Výstraha pro 4 znamení! A rady, co dnes určitě nedělat…