Životní nález Jiřího (36): Pýchavka pro obry! V hospodě zabrala půl stolu!
Jiří Dubec měl co dělat, aby velepýchavku pobral.
|
Jiří Dubec
Položená na hospodském stole vypadala spolu s dalším menším kusem majestátně.
|
Jiří Dubec
Pýchavku je podle odborníků na gastronomii nejlepší připravit jako řízek. Někteří kulináři z ní dělají i guláš nebo krémovou polévku.
|
Jiří Dubec, Tomáš Růžička
Jiří Dubec se svým nálezem.
|
Jiří Dubec, Tomáš Růžička
Pastviny a kopřivy, to jsou místa, kde na pýchavku narazíte.
|
Jiří Dubec, Tomáš Růžička
Tomáš Růžička
|
Jiří Dubec, Tomáš Růžička
Pýchavky měly po obvodu cca 140 centimetrů.
|
Jiří Dubec, Tomáš Růžička