Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
2
/
8
Prohlédnout znovu
Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové.
|
Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá.
|
Vlaďka Hradská
Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“
Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!
Čeští záchranáři o misi po povodni v Texasu: Při setkání s místními jsme měli slzy na krajíčku
Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše
Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!
Známá reportérka končí v extralize. Kluby si stěžovaly na její práci, zůstane u fotbalu