Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
1
/
8
Prohlédnout znovu
Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové.
|
Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá.
|
Vlaďka Hradská
Zdrcená vdova po Hezuckém (†55) Nikola: Těžké poslední měsíce s milovaným Patrikem
Babiš se zbaví Agrofertu: 10 otázek a odpovědí. Opravdu vyřešil střet zájmů? Zůstane v holdingu rodina?
Ruský útok u hranic: České a polské stíhačky ve vzduchu!
Politolog pro Blesk: Pavel prostě Turka nejmenuje. Hrozí žaloba na prezidenta?
V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?
Soud Noskové s expartnerem kvůli násilí: Zarážející svědectví jeptišky! Která mu dříve pomáhala