Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
9
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
ONLINE: První vary bez Barťáka: Statečnou mámu Bartoškovou přivítal syn Janek
ŽIVĚ: Zahájení MFFKV poprvé bez Bartošky (†78)! Kdo na něj zavzpomíná na červeném koberci?
Český chlapec (†14) zemřel v Rakouských Alpách: Pracoval v horském hotelu
Desítky zraněných po havárii Flixbusu: Ve vozu cestovali Češi! Záchrana trvala hodiny
Horolezkyně Klára Kolouchová (†46) se zřítila z velehory: Výprava dobyla vrchol bez ní!
Děsivý výbuch v Římě: Přes 20 zraněných, mezi nimi i záchranáři, z místa stoupá černý dým