Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
9
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Hvězdy na rozloučení s kardinálem Dukou (†82)! Bohdalová, Strach a kdo další?
Jan s ALS po operaci. Manželka u něj nemohla v nemocnici zůstat: Našla jsem ho v otřesném stavu!
Kapela Lucie, láska a poslední přání: Lenka (36) chtěla ještě jedno rande s manželem
Rapující školník ze základky boří internet: Trsá na vyjmenovaná slova!
Červenka je spokojený v Pardubicích, ale syna moc často nevidí. Není to optimální, říká
Martin Stropnický překvapil: Moje budoucnost je drncat s kočárkem!