Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

9/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Hvězdy na rozloučení s kardinálem Dukou (†82)! Bohdalová, Strach a kdo další?

Jan s ALS po operaci. Manželka u něj nemohla v nemocnici zůstat: Našla jsem ho v otřesném stavu!

Kapela Lucie, láska a poslední přání: Lenka (36) chtěla ještě jedno rande s manželem

Rapující školník ze základky boří internet: Trsá na vyjmenovaná slova!

Červenka je spokojený v Pardubicích, ale syna moc často nevidí. Není to optimální, říká

Martin Stropnický překvapil: Moje budoucnost je drncat s kočárkem!