Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

6/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

ONLINE: V Česku hrozí povodně! Na Novojičínsku hasiči evakuují tábor, ohroženy jsou tři kraje

Jágrova Dominika v bílém o svatbě: Jardovo zásadní rozhodnutí!

Zavřeli letiště v Marseille! Blíží se k němu plameny, lety jsou přesměrovány

Chlapeček v Nymburce vypadl z okna činžáku: V nemocnici zemřel

Opulentní banket u Karla III. pro Macrona: Královská rodina, modrá Brigitte a VIP hosté

Atentátník na Fica u soudu! Trpí poruchou osobnosti, ale jednal vědomě, řekl znalec