Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
6
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Blackout v Česku: Co se stalo a proč? 7 otázek a odpovědí
Dakota Johnsonová ve Varech: V tílku naostro a šátkem na hlavě jako dokonalá plachá laň
Vášnivý Krejčík: Žhavé polibky s panem učitelem!
Adam Mišík po rozchodu s Natálkou: Ve Varech ve varu s jinou kočkou!
Bleskové povodně v Texasu smetly i dětský tábor: 24 mrtvých, přes 20 holčiček hledají
Lenka se utopila v „jezeře smrti“: Bolestivá slova zoufalé rodiny