Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
6
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
ONLINE: V Česku hrozí povodně! Na Novojičínsku hasiči evakuují tábor, ohroženy jsou tři kraje
Jágrova Dominika v bílém o svatbě: Jardovo zásadní rozhodnutí!
Zavřeli letiště v Marseille! Blíží se k němu plameny, lety jsou přesměrovány
Chlapeček v Nymburce vypadl z okna činžáku: V nemocnici zemřel
Opulentní banket u Karla III. pro Macrona: Královská rodina, modrá Brigitte a VIP hosté
Atentátník na Fica u soudu! Trpí poruchou osobnosti, ale jednal vědomě, řekl znalec