Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

5/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Fiala v Blesku o blackoutu: Ani odborníci to nečekali! Drát je starý a Babiš neznalý

Kokta řekl pravdu o lásce s Ornellou: O nevěře, potratu a odchodu s igelitkou!

Tragédie ve Starém Plzenci: Kluk (†13) spáchal sebevraždu! Skočil ze střechy

Trable Čechů v dovolenkovém ráji: Zaplacený egyptský luxusní hotel pro ně neměl místo

Šok po vlně urputných veder: V Rakousku napadlo 80 centimetrů sněhu

Slavný horolezec pokořil Nanga Parbat v den smrti Kolouchové (†46): Děsivé svědectví!