Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

5/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc

Poslední esemeska Jiřího Bartošky (†78): Před smrtí se dal na víru!

Zaorálek po sérii ostrých výroků pro Blesk: „Budeme prosazovat zákon o referendu.“ Tvrdě šije do NATO

Chorvatskem se šíří invazivní druh. Je ničivý pro ekosystémy, ale co pro člověka? Odpovídali experti

Šéf NASA a ministr dopravy nebo striptér? Amerického politika straší kostlivci ve skříni

Odborníci i Fiala proti expremiérovi: Vymýšlí si Babiš o blackoutu?