Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

5/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Šéf NÚDZ Jiří Horáček v Hráčích: Děti a mobily? Narušují vývoj!

7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!

Schází se poprvé nová Sněmovna: Jak to bude probíhat a kolik budou brát noví poslanci?

Pravda o ceně chleba: Co ovlivňuje, kolik stojí? A proč pekaři mluví o náročné situaci

Anna bojovala hodiny o život: Mrtvice v 11 letech! Jaké příznaky se podcenily?

Bývalá hvězda Sparty Horst Siegl: Přišel o vilu! Exekuční dražba