Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
5
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc
Poslední esemeska Jiřího Bartošky (†78): Před smrtí se dal na víru!
Zaorálek po sérii ostrých výroků pro Blesk: „Budeme prosazovat zákon o referendu.“ Tvrdě šije do NATO
Chorvatskem se šíří invazivní druh. Je ničivý pro ekosystémy, ale co pro člověka? Odpovídali experti
Šéf NASA a ministr dopravy nebo striptér? Amerického politika straší kostlivci ve skříni
Odborníci i Fiala proti expremiérovi: Vymýšlí si Babiš o blackoutu?