Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

5/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Začal filmový festival v Karlových Varech: 10 překvapení z červeného koberce!

Topmodelka Hana Soukupová (39): Rozvod! Bitva o půl miliardy

Český chlapec (†14) zemřel v Rakouských Alpách: Pracoval v horském hotelu

Desítky zraněných po havárii Flixbusu: Ve vozu cestovali Češi! Záchrana trvala hodiny

Horolezkyně Klára Kolouchová (†46) se zřítila z velehory: Výprava dobyla vrchol bez ní!

Děsivý výbuch v Římě: Přes 40 zraněných, mezi nimi i záchranáři