Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
5
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Fiala v Blesku o blackoutu: Ani odborníci to nečekali! Drát je starý a Babiš neznalý
Kokta řekl pravdu o lásce s Ornellou: O nevěře, potratu a odchodu s igelitkou!
Tragédie ve Starém Plzenci: Kluk (†13) spáchal sebevraždu! Skočil ze střechy
Trable Čechů v dovolenkovém ráji: Zaplacený egyptský luxusní hotel pro ně neměl místo
Šok po vlně urputných veder: V Rakousku napadlo 80 centimetrů sněhu
Slavný horolezec pokořil Nanga Parbat v den smrti Kolouchové (†46): Děsivé svědectví!