Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
5
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Šéf NÚDZ Jiří Horáček v Hráčích: Děti a mobily? Narušují vývoj!
7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!
Schází se poprvé nová Sněmovna: Jak to bude probíhat a kolik budou brát noví poslanci?
Pravda o ceně chleba: Co ovlivňuje, kolik stojí? A proč pekaři mluví o náročné situaci
Anna bojovala hodiny o život: Mrtvice v 11 letech! Jaké příznaky se podcenily?
Bývalá hvězda Sparty Horst Siegl: Přišel o vilu! Exekuční dražba