Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
11
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Jak si budou bydlet noví poslanci? Zdarma v centru Prahy! Nováček ukázal poslanecký byt
Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny
Bouřlivý smích i křik. „Komedii“ mezi Nacherem, Hladíkem a dalšími musela krotit moderátorka
Kalousek o slibech nové vlády: Zákeřné a nebezpečné! Zestátnění ČEZ? Podle Hampla drahý nesmysl
Detaily útoku v Anglii s 10 pobodanými: Cestující dívku zachránil před smrtí! Všude byla krev
Hokejová legenda Patrik Eliáš s rodinou: Horor na safari!