Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
11
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!
Fiala čelí osobním otázkám: Hrozili mu smrtí! Jak to má s Pavlem, spí v obleku a proč má rád draky?
„Vždycky byl de*il.“ Do Trumpa se ostře obula neteř. A vyčinila demokratům
Dakota Johnsonová ve Varech: Kašle na fanoušky?!
Opilý řidič na D11 zabil ikonu českého skautingu: Dojemné poslední rozloučení s „Jelenem“ Milanem
Smrt Kláry Kolouchové (†46): Přátelé by tam její tělo nechali!