Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
11
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Po přistávací dráze pražského letiště se proháněl motorkář: Ujížděl policistům a prorazil bariéry!
Seriálová hvězda a Prachařova partnerka Sara Sandeva: Záhadná nemoc!
Politici na Colours of Ostrava: Po Babišovi se zrzkou dorazila i Eva Decroix
Motorkář Pavel opět v akci! Vyrazil na své nové mašině do Brna na MotoGP
Vyšetřovatel orlických vražd: Echo nám dal syn policisty. Kauzu nepřežil, zabila ho manželka
Milovník adrenalinu Baumgartner spadl mrtvý do bazénu vedle koupajících se dětí: Dostal infarkt?!