Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
11
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Šokující rozuzlení neštěstí v Ohrobci: Utopil se František (†62), hvězda filmu z Varů!
Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!
Monika bez Babiše opět v Itálii: Splněný sen ve Veroně
Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc
Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!
Topmodelka Soukupová: Detaily rozvodu s miliardářem!