Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

11/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Jak si budou bydlet noví poslanci? Zdarma v centru Prahy! Nováček ukázal poslanecký byt

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Bouřlivý smích i křik. „Komedii“ mezi Nacherem, Hladíkem a dalšími musela krotit moderátorka

Kalousek o slibech nové vlády: Zákeřné a nebezpečné! Zestátnění ČEZ? Podle Hampla drahý nesmysl

Detaily útoku v Anglii s 10 pobodanými: Cestující dívku zachránil před smrtí! Všude byla krev

Hokejová legenda Patrik Eliáš s rodinou: Horor na safari!